Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pikantní vepřová játra
Zeleninová polévka s rýží
Alfédovy panenky
Skvělá pasta na pizzu
Lemon Cheesecake
Zeleninová česnečka s kroupami
Italská polévka Minestrone Institutu…
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Kouzelný vaječný koňak
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort