Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Halušky se zelím
Medové perníčky hned k jídlu
Slovenské rohlíky
Krémová kapustová polévka
Domácí kulajda
Hustá květáková polévka
Makové (ořechové) muffiny
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Domácí lučina z mléka
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí