Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tvarohový závin
Kuřecí plátky v alobalu
Grilovaná kořenová zelenina
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Medové řezy alá falešný medovník
Šneci s anglickou slaninou a kořením
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Cuketovomrkvové placky
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou