Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pórková polévka III.
Krůtí vejmysl
Dršťková polévka z václavek
Krůtí ragú se žampiony
Bramborové šišky na slano
Meruňkový koláč s müsli
Zapečená ryba s přílohou
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Indiánci
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake