Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Husí játra jako předkrm
Salát Caesar
Kuře Anča
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Barevná minutka - trikolora
Anglická pečeně (Carvery)
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Mleté maso se zeleninou II.
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake