Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salát z červené řepy s fazolemi
Malinový likér
Polévka z jarních cibulek
Babiččin bramborový salát
Vajíčková pomazánka IV.
Jahodovo-tvarohová roláda
Závin z listového těsta s červenou…
Závin z listového těsta se zelím a…
Plněné ořechové rohlíčky
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát