Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kremrole se šlehačkou
Dršťková polévka grand
Bambusové výhonky s tofu
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Bábovka s broskvemi
Tvarohová pomazánka levně
Bruselské hovězí - minutka
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Chilli Con Carne - mexická specialita
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake