Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Jahodové řezy IV.
Bylinkové máslo
Dort pro kluka
Francouzské kuře II.
Povidlové rohlíčky II
Hovězí na víně se zeleninou
Chilli Con Carne - mexická specialita
Ořechové řezy s polevou z remosky
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Těstoviny se sušenými rajčaty
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake