Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kapustové řízky
Vepřové plátky pana nadlesního
Křupavý bůček
Rizoto z mletého masa
Kuřecí řízky Ondráš
Těstoviny s kozím sýrem
Frýdecká kotleta v alobalu
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Jahodovo-banánové muffiny
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake