Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřové maso na kmínu a pivu
Koule ze Salka
Špenátové brambory - příloha
Vepřovka z papiňáku
Dort s čokoládovým krémem
Hořčicoví utopenci se zelím
Dip z tvarohu a máty
Rumové kuličky nepečené a snadné
Bylinková krkovička na černém pivu
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami