Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Klasická hovězí roláda
Gnocchi
Halušky podle Martinky
Vepřové kousky na paprice
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Těstoviny se žampiony ala pizza
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Cuketa z trouby
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake