Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Víno z bezinek
Tvarohová bábovka IV.
Halušky podle Martinky
Paštika z divočáka
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Dušený listový špenát na špeku …
Letní salát s mozzarellou
Jahodový džem podle Dity P.
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát