Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Rajská polévka pro děti i dospělé
Vanilkové rohlíčky
Majonézové koláče
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Pikantní kuřecí nugetky
Polévka z vaječné jíšky
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake