Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Nakládaný hermelín
Kuřecí cacciatore
Plněné ořechy IV.
Fazolková polévka II.
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Tvarůžková pomazánka V
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Hasenöhrl (zaječí uši)
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake