Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Filé po cikánsku
Sypaná buchta
Ukrajinský krabí salát
Indické rybí kari
Tatarská pomazánka na topinky
Žampionový salát pro mlsné
Bábovka s jablky a šlehačkou
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake