Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Šťáva z malin, jahod apod.
Beránek ořechový
Kuřecí řízečky - marinované
Kořeněná rajská omáčka
Placičky z ricotty s cuketou a…
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Pečený čaj - hruškový
Vanilkový krém
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake