Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pórková polévka III.
Margotkové řezy
Buchty jako od babičky
Kořeněné škubánky-opečenky
Žampionová polévka se zakysanou…
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Zapečené brambory s kuřecím masem
Bramborový salát
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki