Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Šalamounské řezy
Kokosová očka
Pečené vepřové koleno na zelí
Jogurtovo-jablečná bábovka
Jahodové muffiny II.
Křenová omáčka s jazykem
Lososové sashimi
Chřestová omeleta
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki