Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pomazánka na topinky a toasty
Brokolice na španělský způsob
Bramborový oběd
Tvarohová bábovka s kakaem
Nejfalešnější svíčková
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Dort stracciatella s ricottou
Jehněčí kotlety - grilované
Mexická polévka Sopa Tarasca
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort