Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Houbová čalamáda
Pikantní česneková pomazánka
Tvarohová štola
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Banánovo-čokoládový hřbet
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Česnekové řízky v těstíčku
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč