Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Plněné bramborové knedlíky
Pomazánka s rajčetem
Placičky z ricotty s cuketou a…
"Jahoďák" - dort
Kuře pečené na zelenině
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Jeřabina - sterilovaná
Mleté maso po marocku
Pečená vepřová plec s bramborem
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky