Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Karamelové hrušky
Plněné šunkové řízečky
Těstoviny brokolice ham a mňam
K - Nadívaná kuřecí stehna
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Angreštový pudink s černým rybízem
Halušky se špenátem
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Polévka z čerstvého špenátu -…
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky