Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Těstoviny se žampiony ala pizza
Pohankový salát
Krém na zdobení dortů
Chili (chilli) con carne
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Listové tyčinky na sladko
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Kančí guláš s bramborami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky