Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Vánoční štola
Čočková polévka s uzeným masem
Jablečné čatní
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Jemné tvarohové palačinky
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Dukátové buchtičky s krémem
Čočkový salát se zeleninou
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…