Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kotlety (řízky) v alobalu
Sumec dle baštýře Jardy
Jarní ředkvičková pochoutka
Kakaovo-kávový moučník
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Bramborové muffiny se slaninou
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Zabaione - Italský desert
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…