Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Medailonky s brokolicí a nivou
Slaný závin s plísňovým sýrem
Gulášová polévka po anglicku
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Bramborové placky (nejen) se zelím
Mletá směs s fazolemi
Pivní výpečky s bramborovými noky
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…