Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Ovocné řezy z listového těsta
Vepřové s cibulí na černém pivu
Lístkoví šneci se sýrem
Turecká pomazánka z lilku
Cuketa zapečená s Nivou
Bábovka s jablíčky a skořicí
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Křupavé cibulové kroužky
Bramborový knedlík podle norem
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…