Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Zelný salát s křenem
Muffiny banánovo čokoládové
Rýžový nákyp s meruňkami
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Závin z listového těsta s červenou…
Špaldové sušenky s čokoládou
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Krémové houbové rizoto
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Vídeňský bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…