Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pikantní masové nudličky
Šklebíci z listového těsta
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Řezy s vaječným likérem
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Lívance s cukrem a skořicí
Hovězí karabáček na světlém pivu
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…