Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Zámecká drůbeží játra
Kynuté knedlíky plněné masem
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Citronovo-tvarohová buchta
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Smetanovo - čokoládový dort
Zeleninová polévka s černou čočkou
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát