Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jednoduché řezy II.
Zelná polévka III.
Vanilkový koktejl
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Ředkvičkový salát se šunkou
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Krkovička pečená s játry a cibulí
Česnekové bramborové knedlíky s…
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…