Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vegetariánské Kung Pao Asie
Pivní salát
Domácí vánočka
Rýžový nákyp s meruňkami
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Kuřecí prsa na citronu
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky