Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Dušené vepřové na provensálském koření
Houbové karbanátky s mletým masem
Brambory se sýrovou náplní
Ajťácké Chilli con carne
Kapustová polévka s bramborem
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Kokosová bábovka ze šlehačky
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví