Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Salát z mozzarelly a rajčat
Salát z brambor a kyselého zelí
Piškotová bábovka II.
Smažené houskové knedlíky
Rybí pomazánka II.
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Smetanová pórková polévka s bramborem
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Čokoládový dort ala Sacher
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví