Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Čočka po orientálsku
Kuřecí zeleninový špíz
Hovězí pečeně na divoko
Rychlá zelňačka III.
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Mrkvová pomazánka extra
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví