Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krakonošovy drny
Falešný tatarák z uzeniny
Moravská kapsička
Osvěžující rybízové želé
Dortík s pudinkovým krémem,…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Čerstvé těstoviny s chřestem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Kouzelný vaječný koňak
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví