Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krupicové noky
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Beránek piškotový
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Chlebové "lasagne"
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Čokoládové muffiny s banánem
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Dýňový krém s pistáciemi
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka