Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Jahodové řezy VII.
Salámová pomazánka III.
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Žampiony na grilu
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Kachní prsa a bramborové suflé
Fajitas v tortille
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát