Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Hovězí na červeném víně
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Bylinková bageta
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Bramborová (úková) omáčka
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč