Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bílý toastový chléb
Majonéza bez vajec
Bramborové knedlíky se švestkami
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Polévka z vaječné jíšky
Chřestová omeleta
Borůvkový koláč
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč