Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Zázvorový čaj II.
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Rybízová pěna
Krtkův dort II.
Pepřový rostbíf
Dukátové buchtičky s krémem
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Hráškový prívarok (přívarek)
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem