Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bavorský knedlík
Ovocný koláč se želatinou II.
Grilovaný losos v marinádě
Rýže se zelím a mletým masem
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Cuketa na orientální způsob
Ostrá papriková krémová polévka
Rukolová polévka
Babiččina zbojnická pečeně
Fajitas v tortille
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…