Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Tvarohový koláč báby Havelkové
Domácí majonéza
Šlehačková sekaná
Švýcarské fondue
Brokolicová polévka se žampiony
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Česneková krkovička na tymiánových…
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát