Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Uhlířské špagety
Měsíčky s citronovou polevou
Plněné knedle ve vajíčku
Bramboráčky se zelím a slaninou
Bramborové muffiny se slaninou
Houbovo-smetanové špecle
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Rukolový salát s novými bramborami
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky