Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Roláda z vepřového masa
Podmáslový chléb - moc dobrý
Gnocchi s listovým špenátem
Kuře po francouzsku
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Kuře s rýží na kari
Bůčková roláda se špekem
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…