Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pórková "malovaná" polévka
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Achillova pikantní křidýlka
Salát Caesar II.
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Jahodové řezy - smetanové
Pečená řepa s česnekem a fetou
Krkovička po maďarsku
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky