Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Drobenka na ovocný koláč
Bramborová polévka s houbami a…
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Slaná bábovka s olivami
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Šneci nejen s tvarohem
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Kvašený zeleninový salát Pickles
Nádivkový beránek
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč