Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Víno z bezinek
Bramborové placičky se špenátem
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Cuketové špekáčky
Šneci nejen s tvarohem
Masová minutka s hráškem
Bylinkové kotlety na houbách
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví