Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sýrové fondue
Rybí polévka II.
Jablečná buchta s pudinkem
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Oříškovo-nugátová roláda
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Kuřecí kari s mangem a rýží
Proužky portobello ve strouhance
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Pečené citronové kuře s jablky a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát