Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Lahodný čokoládový krém na dorty
Brambory se sýrovou náplní
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Jahodovo-smetanové řezy
Domácí čokoládové pralinky
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Marshmallows
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč